На столичних Бортничах поліцейські затримали водія скутера зі зброєю та наркотиками (фото)

Затриманому слідчі оголосили про підозру. йому загрожує до семи років позбавлення волі.

У рамках операції «Мототранспорт» з пошуку викраденого авто-мототранспорту на вулиці Автопарковій працівники патрульної поліції зупинили водія скутеру. У ході поверхневого огляду поліцейські виявили у чоловіка предмети, схожі на зброю, бойові припаси та наркотики.

Для надання пояснень 35-річного мешканця Києва доставили до Дарницького управління поліції, де у нього вилучили мисливський ніж, дві гранати «Ф-1», два запали УЗГРМ, один патрон калібру 20 мм та три – 9 мм, біля двох грамів тротилу та пакунок із марихуаною. Вилучене правоохоронці направили на відповідне експертне дослідження.

35-річного киянина затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі Дарницького управління поліції повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) та ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує до семи років ув’язнення.

Також в рамках кримінального провадження поліція встановлює походження предметів, вилучених із незаконного обігу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...