На столичній Оболоні правоохоронці затримали чоловіка із розфасованими наркотиками

У правопорушника вилучили пакетики із речовиною, схожою на амфетамін, яку направили на проведення експертизи. Розпочато кримінальне провадження.

Під час відпрацювання території району на вулиці Зої Гайдай дільничні офіцери поліції зупинили підозрілого чоловіка, який помітно нервував. При поверхневій перевірці у нього виявили 10 пакетів із невідомою порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно – наркотичною. На місце події викликали слідчо-оперативну групу для документування події.

Image may contain: car

У чоловіка вилучили фасовану наркотичну речовину та направили на відповідну експертизу. Правопорушником виявися 48-річний уродженець Миколаєва, якого затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

You may also like...