На столичній Оболоні правоохоронці затримали дівчину за вчинення крадіжки

Злодійка скористалася ситуацією та забрала чужий телефон. Правопорушниці загрожує до трьох років позбавлення волі.

На спецлінію 102 звернулася жінка та повідомила, що в неї вкрали гаджет. Правоохоронцям потерпіла розповіла, що разом зі знайомим відпочивала поблизу свого будинку, а в цей час до них приєдналися наглядно знайомі чоловік із дівчиною.

На изображении может находиться: один или несколько человек и ночь

Під час спілкування між ними виникла сварка, у ході якої потерпілу штовхнули на землю. Коли жінка піднялася і почала збирати розкидані речі, то виявила відсутність свого телефону. А пара, з якою відбувся конфлікт, зникла з місця події.

Через кілька хвилин за наданими прикметами співробітники поліції затримали підозрюваних у злочині. При поверхневому огляді у дівчини виявили зниклий телефон. Зловмисниця зізналась: підібрала телефон із землі.

Правоохоронці затримали 23-річну правопорушницю у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення їй підозри у злочині та обрання запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує до трьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...