На столичному Подолі поліцейські затримали двох квартирних крадіїв

В Подільскому районі столиці правоохоронці на «гарячому» затримали двох квартирних крадіїв, які обікрали квартиру та намагались втекти.

До працівників карного розшуку надійшла оперативна інформація щодо квартирної крадіжки у будинку на проспекті Правди.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и текст

Як розповів старший слідчий Подільського управління поліції Віталій Сліпков, фігуранти за допомогою заздалегідь підготовлених інструментів зламали замок вхідних дверей та проникли у квартиру, звідки викрали майно господарів. Після чого правопорушники сіли до автівки де їх затримали оперативники.

Нет описания фото.

“Під час обшуку автомобіля ми виявили та вилучили речові докази, а саме грошові кошти, планшет, мобільний телефон та ювелірні вироби, а також знаряддя вчинення злочину. Фігурантів затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились 34-річний місцевий мешканець та 42-річний кримчанин, які раніше притягувались до кримінальної відповідальності за крадіжки”, – додав правоохоронець.

Нет описания фото.

Слідчим відділом Подільського управління поліції відкрите кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі. Також перевіряється причетність вказаних осіб до скоєння аналогічних злочинів на території столиці.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...