На столичному Подолі поліцейські затримали підозрюваного у скоєнні грабежу

Зловмисник намагався заволодіти грошима відвідувача аптеки та втекти. Розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про грабіж на проспекті Свободи. За адресою прибула слідчо-оперативна група територіального управління поліції, яка провела огляд місця події та належним чином задокументувала злочин.

Як розповів начальник Подільського управління поліції Владислав Іщенко, поліцейські встановили, що потерпілий простягнув гроші для того, щоби розрахуватися за ліки, як ззаду до нього підійшов невідомий, висмикнув купюру та намагався втекти. Правопорушника затримали небайдужі громадяни, які у подальшому передали його правоохоронцям.

«Підозрюваного затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 36-річний уродженець Києва, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок та грабежів», – зазначив Владислав Іщенко.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 15, ч. 2 ст. 186 (Замах на грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранту оголосили про підозру та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Чоловіку загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...