На Сумщині розповсюджувача порнографії засудили до трьох років позбавлення волі

Нещодавно судом була розглянута справа у відношенні 43-річного уродженця Запорізької області, який в квітні минулого року в центрі Сум облаштував домашню порностудію.

Тоді його діяльність припинили працівники поліції та кваліфікували його дії як виготовлення та розповсюдження порнографічних матеріалів, торгівля людьми та створення і утримання місць розпусти.

Під час слідства працівники відділу боротьби зі злочинами пов’язаних з торгівлею людьми ГУНП встановили, що уродженець Запорізької області близько року орендував елітну дворівневу квартиру, облаштував її комп’ютерною технікою, веб-камерами, засобами освітлення, придбав інтимний одяг, тощо. Актрисами виступали дівчата, серед яких були і неповнолітні зі скрутним матеріальним становищем, яких він вербував і які за грошову винагороду в онлайн-режимі збирали по той бік екранів любителів «полунички».

«Тоді ми викрили не лише організатора такого порнобізнеса, а й всіх причетних до його створення, – коментує Володимир Кравченко, начальник відділу боротьби зі злочинами пов’язаних з торгівлею людьми ГУНП. – Під час обшуку ми вилучили всю техніку, банківські картки та відео відповідного характеру, яке за висновками експертиз є заборонене до обігу. Чоловіка притягли до кримінальної відповідальності одразу за трьома статтями Кримінального кодексу України: за торгівлю людьми, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів та за створення або утримання місць розпусти і звідництво, а двох дівчат – за виготовляння та збут порнографічної продукції».

Чоловіка визнали винним і осудили до трьох років позбавлення волі, його ж актриси відбулися умовним строком покарання.

Відділ комунікації поліції в Сумській області

You may also like...