На Вінниччині покидьок заробляв зйомками «дорослого кіно» із власною донькою

За повідомленням правоохоронців, впродовж двох років чоловік розбещував малолітню доньку, створював порнографічну продукцію та продавав відео в мережі Інтернет.

Нині чоловіка взято під варту, йому загрожує від 5 до 10 років.

Про це повідомили в прес-службі Нацполіції у Вінницькій області.

Як розповіли в поліції, в червні 2019 року слідчим управлінням ГУНП на підставі інформації правоохоронних органів Австралійського союзу було розпочато кримінальне провадження. «В ході слідства здобуто докази, що 39-річний мешканець Вінниччини протягом 2013-2014 рр. розбещував свою малолітню доньку, якій наразі 11 років. Підозрюваний створював відео – та фото-матеріали з ознаками дитячої порнографії та розповсюджував за винагороду через сайти в мережі Інтернет», – кажуть правоохоронці.

В ході проведення обшуків за місцем проживання підозрюваного вилучено речові докази злочинної діяльності: відеокамеру, фотоапарат, з допомогою яких виготовлялася порнопродукція, ноутбуки, жорсткі диски, флеш-носії та інші.

Особі повідомлено про підозру, вирішується питання про застосування запобіжного заходу на період досудового розслідування. // 8channel.ua

You may also like...