На Вінниччині затримали раніше судимого за підозрою у систематичному ґвалтуванні 17-річної доньки

2 листопада до поліції подзвонила  матір потерпілої дівчини і повідомила, що її колишній чоловік  вивіз   за межі міста в автомобілі та зґвалтував їх 17-річну дочку.

Неповнолітня розповіла поліцейським, що   батько впродовж року систематично вчиняв над нею сексуальне насильство, бив гумовим кийком та залякував.

Дівчина проживала з батьком та мачухою, її матір знаходиться на заробітках за кордоном. Неповнолітня навчається в одному з вишів. Через систематичні побої вона боялась раніше комусь розповісти про насильство. Після чергового зґвалтування потерпіла наважилась подзвонити своїй матері. Поліцейські затримали в процесуальному порядку 38-річного зловмисника, який раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки.

Нарізі тривають слідчі дії, правоохоронці  готують матеріали для оголошення йому про підозру та обрання  запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. За вчинення систематичного сексуального насильства щодо неповнолітньої особи згідно ч. ст.152 Кримінального Кодексу України  зловмиснику  загрожує до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...