На Закарпатті поліція затримала організатора наркоугруповання, який перебував у розшуку

Слідчі відділу розслідування особливо тяжких злочинів Головного управління поліції Закарпаття спільно з оперативниками Управління стратегічних розслідувань розшукали 29-річного зловмисника, який підозрюється в організації наркоугруповання на території міста Мукачева.

У ході досудового розслідування поліцейські встановили, що 29-річний мукачівець причетний до налагодження розгалуженої схеми з продажу у регіоні наркотичних речовин. У лютому наркодилера було оголошено у розшук, оскільки він переховувався від правоохоронців, щоб уникнути покарання за злочин.

Возможно, это изображение 3 человека и люди стоят

В результаті проведення комплексу оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили місце перебування фігуранта та вчора, 4 травня, затримали його. Під час затримання зловмисник намагався втекти, однак йому це не вдалося. Наразі наркодилера поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

В поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України, тобто Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, вчинене організованою групою. Відповідно до санкції цієї статті підозрюваному загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Досудове розслідування у справі триває.

Поліція Закарпатської області

You may also like...