На Закарпатті, щоб затримати порушників, прикордонникам довелося використовувати зброю

Прикордонники Мукачівського загону затримали неподалік кордону чотирьох порушників, які чинили злісну непокору вимогам правоохоронців.

Прикордонникам відділу «Ділове» надійшла інформація від місцевих жителів про можливу протиправну діяльність біля українсько-румунського кордону. Щоб перевірити отриманого повідомлення, прикордонники одразу висунулись до вказаного місця. Поблизу кордону група реагування правоохоронців зупинила для перевірки чотирьох невідомих осіб, які були без документів та усіляко намагалися чинити опір та не виконувати законні розпорядження охоронців кордону. Затримати порушників прикордонникам довелося лише після попереджувального пострілу вгору.

Але на цьому пригоди не закінчились. Під час доставки затриманих до прикордонного підрозділу, водій цивільного позашляховика, виконуючи небезпечні маневри, намагався завадити правоохоронцям. Внаслідок таких дій відбулось зіткнення службового «УАЗа» з цим джипом, водій якого раніше вже затримувався прикордонниками. До місця дорожньо-транспортної пригоди прибули співробітники Національної поліції. На щастя, пошкодження дістали лише транспортні засоби.

Прикордонники все ж доставили затриманих до підрозділу, притягнули їх до адміністративної відповідальності за порушення прикордонного режиму та злісну непокору законній вимозі військовослужбовців.  // ДПСУ

You may also like...