На Запоріжжі чиновниця привласнила більше ₴400 тисяч бюджетних коштів

Слідчим Оріхівського відділення поліції посадовій особі місцевої державної установи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення.

Правоохоронці з’ясували, що місцева жителька, 1958 року народження, зловживаючи своїм службовим становищем, під приводом виплати аліментів  щомісячно протягом трьох років привласнювала бюджетні кошти. Таким чином у період з 2014 по 2016 рік посадовиця щомісячно отримувала від 3 до 5 тисяч  гривень.

Дані факти підтверджені проведеними судовими економічними та почеркознавчими експертизами. Так, 23 жовтня фігурантці було оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за ознаками ч. 4 ст. 191 (Привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу. Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваній запобіжного заходу.

Жінці загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Слідчі дії тривають.

Нагадаємо, у Запоріжжі поліцейські виявили нарколабораторію з виготовлення метадону.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

You may also like...