На Запоріжжі чоловіка засуджено за скоєння умисних тяжких тілесних ушкоджень гостю, від яких той померпотерпілого

За процесуального керівництва Новомиколаївського відділу Токмацької місцевої прокуратури завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) та обвинувальний акт скеровано до суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, 18.04.2019 місцевий житель, який у ході вживання алкогольних напоїв, на ґрунті особистих неприязних відносин, діючи умисно та цілеспрямовано за допомогою дерев’яної палиці з прикрученою до неї металевою пластиною, наніс потерпілому, який перебував у нього вдома у якості гостя, не менше 20 ударів в область голови від яких 21.04.2019 останній помер у реанімаційному відділенні лікувального закладу.

Так, вироком Вільнянського районного суду від 01.11.2019 обвинуваченого визнано винним у вчиненні вказаного злочину та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Водночас, у ході судового засідання, під тиском беззаперечних доказів, обвинувачений свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні визнав повністю.

Прес-служба прокуратури Запорізької області

You may also like...