На Запоріжжі поліція встановила зловмисника, який облив дівчину сірчаною кислотою

Подія сталася наприкінці 2018 року: невідомий підійшов до неї і виплеснув на обличчя сірчану кислоту. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Потерпіла нині працює помічником слідчого одного з відділів поліції Запоріжжя.

Оперативники Запорізького управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ, як тільки дізналися про скоєння злочину відносно нині діючої працівниці поліції, розпочали пошуки зловмисника. Невдовзі вдалося встановити особу невідомого. Ним виявився 35-річний місцевий мешканець. Поліцейська впізнала у чоловікові свого кривдника.

На изображении может находиться: один или несколько человек

3 червня 2020 року працівники Запорізького управління ДВБ НПУ, слідчі ГУНП в Запорізькій області, за підтримки бійців поліції особливого призначення та під процесуальним керівництвом обласної прокуратури провели санкціонований обшук у помешканні фігуранта. Правоохоронці вилучили холодну та вогнепальну зброю, боєприпаси та наркотичні засоби. Усе вилучене направлено на експертизу.

Наразі чоловіку вже оголошено про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Окрім того, встановлюються мотиви такого вчинку. Зловмиснику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Департамент внутрішньої безпеки
Національної поліції України

You may also like...