На Запоріжжі та Тернопільщині співробітники внутрішньої безпеки Нацполіції затримали хабародавців (фото)

У Запорізькій області оперативники внутрішньої безпеки поліції затримали фігуранта кримінального провадження, який намагався вирішити проблеми із законом, запропонувавши посадовцю поліції 15 тисяч гривень. А житель Тернопільщини за уникнення відповідальності надав правоохоронцю 500 доларів США.

До оперативників Запорізького управління ДВБ Національної поліції України звернувся заступник начальника слідчого відділу Гуляйпільського відділення поліції в Запорізькій області. Капітан поліції повідомив, що фігурант кримінального провадження пропонує йому хабара.

Нет описания фото.

Він запропонував правоохоронцю 15 тисяч гривень аби уникнути відповідальності за незаконну порубку лісу.

Оперативники УДВБ НПУ спільно зі слідчими ГУНП в Запорізькій області, під процесуальним керівництвом прокуратури затримали хабародавця під час передачі ним частини обіцяної суми – 5 тисяч гривень.

На Тернопільщині водій-порушник вирішив відкупитися від покарання за вчинене ДТП. Для цього винуватець автотранспортної пригоди звернувся до заступника начальника Теребовлянського відділення поліції в Тернопільській області.

Старшому лейтенанту поліції 50-річний чоловік надав у конверті 500 доларів США у якості «відкупних».

На изображении может находиться: один или несколько человек

Посадовець поліції про наданий хабар відразу повідомив внутрішню безпеку поліції.

Працівники ДВБ НПУ, слідчі відділу поліції, за процесуального керівництва Теребовлянської місцевої прокуратури вилучили надану неправомірну вигоду.

Обом затриманим хабародавцям готується оголошення про підозру за ч.3 ст 369 Кримінального Кодексу України. За підкуп службової особи зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...