На Запоріжжі вилучено понад 20 тон незаконно виробленого спирту та сировини

Співробітниками податкової міліції ГУ ДФС у Запорізькій області за процесуального керівництва прокуратури області встановлено факт незаконного виробництва спирту.

Під час розслідування кримінального провадження за ст.204 КК України виявлено 2 приміщення з незаконного виробництва спирту, а також склад з його зберігання. В подальшому, реалізація продукції здійснювалась через мережу Інтернет.

На изображении может находиться: один или несколько человек

На підставі ухвали суду проведено обшуки на території Запорізької області та у м. Запоріжжя. Загалом, за результатами обшуків, вилучено понад 13,5 тон сировини для виготовлення спирту, майже 7 тон готового спирту, ароматизатори «Коньяк» та «Віскі», а також комплектуючі та обладнання, призначені для виробництва спирту.

Нет описания фото.

Орієнтовна вартість вилучених з незаконного обігу підакцизних товарів складає 4,4 млн. грн. Вилучена алкогольна продукція буде досліджена шляхом проведення відповідних експертиз.

Розслідування у кримінальному провадженні триває. Вживаються заходи, спрямовані на встановлення повного кола осіб, причетних до злочину.

Державна фіскальна служба України

You may also like...