На збуті зброї затримано мешканця Харкова (фото)

Внутрішня безпека НПУ викрила харків’янина, причетного до незаконного обігу зброї та боєприпасів. Після оперативної закупівлі кримінального товару ділка затримали спільно з працівниками поліції Харківщини.

Оперативники Харківського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про особу, яка займається кримінальним бізнесом – збутом зброї та боєприпасів. 35-річний мешканець Харкова, за завчасно обумовлену з покупцем суму, давав можливість придбати чималий асортимент забороненого у вільному обігу товару.

Нет описания фото.

За матеріалами внутрішньої безпеки НПУ слідчим управлінням ГУНП у Харківській області було розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.263 Кримінального кодексу України.

Нет описания фото.

Спільними діями УДВБ НПУ та слідчих харківської поліції у фігуранта було проведено оперативну закупівлю зброї: 13 патронів калібру 7,62 мм, 15 – калібру 5,45 мм, корпус гранати Ф-1, 3 запали до гранати УЗРГ та 2 відстріли ВОГ-17.

Нет описания фото.

Відразу після одержання зброї чоловіка затримали в порядку ст.208 КПК України та доставили до ізолятора тимчасового тримання до обрання запобіжного заходу. Фігурантові кримінального провадження загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...