На Житомирщині на збуті наркотиків затримали колишнього поліцейського (фото)

Зловмисник розповсюджував наркотичні засоби та психотропні речовини, представляючись діючим співробітником поліції. Наркодилера затримали працівники внутрішньої безпеки НПУ та поліції Житомирщини.

Оперативники Житомирського управління Департаменту внутрішньої безпеки НПУ отримали інформацію про збут наркотиків співробітником поліції. Під час перевірки з’ясувалося, що до злочинної діяльності причетний колишній правоохоронець.

37-річний колишній співробітник поліції охорони Житомирської області займався розповсюдженням наркотиків на території міста Андрушівка. Оборудки дилер проводив поблизу міського відділку поліції, з власного автомобіля. Клієнтів запевняв, що він діючий правоохоронець.

Слідчим управлінням ГУНП у Житомирській області, за матеріалами внутрішньої безпеки поліції та процесуального керівництва прокуратури області, розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України.

У псевдокопа провели оперативну закупівлю товару. Експертиза підтвердила, що придбане – амфетамін та марихуана.

Затримали наркодилера відразу після збуту чергової партії амфетаміну. Під час обшуків у зловмисника вилучили амфетамін, марихуану, таблетки димедролу, психотропну речовину “льод”, готівку, ваги, мобільні телефони, автомобіль.

Чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України. Готується оголошення про підозру та обрання запобіжного заходу. Наркоділку загрожує позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Департамент внутрішньої безпеки Національної поліції України

You may also like...