Національна поліція викрила масштабну мережу виготовлення та збуту амфетаміну (фото)

Під час обшуків вилучено рекордну кількість амфетаміну – 120 кілограмів, а також прекурсори, із яких можна було виготовити 700 кілограмів готового до вживання наркотику. За попередніми підрахунками, місячний оборот учасників злочинної групи становив 250-300 кілограмів, а це – мільйон 200 тисяч доз і 100-120 мільйонів гривень прибутку. Про це Голова Національної поліції України повідомив  сьогодні, 12 квітня.

Масштабна спецоперація Департаменту боротьби з наркозлочинністю та Департаменту кіберполіції проводиться на території Дніпропетровської, Київської, Черкаської областей та міста Києва: затримано вісім учасників злочинної групи, слідчі дії ще тривають.

Возможно, это изображение (стоит и на открытом воздухе)

«300 кілограмів амфетаміну в місяць. 300 кг – це 1 мільйон 200 тисяч доз психотропу, які продавали учасники однієї злочинної групи. І відсьогодні вони перестануть потрапляти на «ринок». Перші результати: в Дніпрі накрили справжній наркозавод. Там вилучили 120 кілограмів готового амфетаміну, а це –  480 тисяч доз! І це найбільша партія вилученого амфетаміну в історії України. Крім цього, поліцейські виявили там понад  тонну прекурсорів, з яких можна було б виготовити ще 700 кілограмів готового психотропу», – повідомив Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

Возможно, это изображение (еда и в помещении)

Щомісяця зловмисники виготовляли та збували через свій оптовий Інтернет-магазин від 250 до 300 кілограмів амфетаміну. І постачали його щонайменше 50 групам збувачів по всій території України. Сума їх щомісячного незаконного обороту сягала 120 мільйонів гривень.

Возможно, это изображение (в помещении)

За словами глави відомства, організував наркобізнес чоловік, який є підсудним за бандитизм.

Возможно, это изображение (в помещении)

Після  завершення першочергових слідчих дій інформація буде оновлена, а також  буде додане оперативне відео.

Управління комунікації Національної поліції України

You may also like...