Новокаховські поліцейські затримали підозрюваного у замаху на вбивство чоловіка

Подія сталася у дачному товаристві м.Нова Каховка. В поліцію надійшло повідомлення, що у приватному будинку поранено чоловіка. Власника оселі з ножовими пораненнями грудної клітини госпіталізували в лікарню. Того ж дня поліцейські затримали підозрюваного, яким виявився раніше судимий знайомий потерпілого.

Ввечері 4 грудня в поліцію міста Нова Каховка надійшло повідомлення, що з приватного будинку дачного товариства в лікарню госпіталізували 42-річного чоловіка з ножовими пораненнями грудної клітини. На місці події працювала слідчо-оперативна група Каховського районного відділу поліції (м.Нова Каховка), оперативники та дільничні офіцери поліції проводили подворові обходи. Поліцейським вдалося з’ясувати, що того дня потерпілого бачили в компанії знайомого. Його розшукали у цьому ж садовому товаристві в будинку іншого місцевого жителя.

нож

Чоловік не заперечував свою причетність до злочину і розповів, що напередодні зустрів на вулиці товариша і той запросив його до себе на дачу, де вони вживали алкогольні напої. Там між чоловіками виник конфлікт і гість схопився за ніж. Після нанесення поранень власнику будинку, чоловік пішов геть.

Про особу зловмисника відомо, що йому 41 рік, він раніше судимий за крадіжки та умисне легке тілесне ушкодження, займається випадковими заробітками. Нині він затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.15 «Замах на кримінальне правопорушення» Кримінального кодексу України та ч.1 ст.115 «Умисне вбивство» КК України. За скоєне чоловіку може загрожувати позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...