Одесита затримали за підозрою у розповсюдженні наркотичних засобів у Малиновському районі

Помітивши поблизу людей у формі, 27-річний містянин занервував і почав тікати, непомітно викинувши по дорозі поліетиленовий пакет. Речові докази, що вказували на неправомірну діяльність чоловіка, правоохоронці розшукали, а його самого затримали біля дому.

У пакеті, який, тікаючи, викинув правопорушник, знаходилось близько п’ятдесяти розфасованих згортків із наркотичним вмістом. Зі слів чоловіка, їх він збирався розповсюджувати шляхом «закладок».

В рамках відкритого за ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України провадження, поліцейські провели за місцем мешкання підозрюваного санкціонований обшук. У квартирі була знайдена ще частина таких згортків. Експрес-тест показав, що то метадон.

Вилучені речовини правоохоронці направили на експертизу, а фігурантові оголосили підозру в незаконному зберіганні наркотичних засобів з метою збуту та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави. Відповідно до чинного законодавства чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна. Досудове розслідування триває», – розповів начальник Малиновського відділу поліції Віктор Герасименко.

Малиновський відділ поліції в м. Одесі

You may also like...