Оперативники поліції Києва провели спецоперацію із затримання групи наркоділків

До злочинного угрупування входило дев’ять чоловіків, серед яких організатор, постачальники та збувачі наркотиків. У результаті 13-ти санкціонованих обшуків правоохоронці виявили та вилучили у зловмисників декілька кілограмів речовини, схожої на канабіс, пігулки екстазі, амфетамін та кокаїн, а також 250 тисяч гривень.

Співробітники Шевченківського управління поліції за процесуального керівництва Київської місцевої прокуратури № 10 та за силової підтримки бійців полку поліції особливого призначення №1 затримали групу осіб за збут особливо небезпечних наркотичних засобів та психотропних речовин.

Нет описания фото.

Як розповів начальник відділу поліції № 2 Шевченківського управління поліції Дибов Олександр, співробітники карного розшуку поліції Києва провели спецоперацію та затримали дев’ять чоловіків, серед яких організатор, постачальники та збувачі наркотиків:

Нет описания фото.

«Після реалізації оперативних закупок ми провели тринадцять санкціонованих обшуків та у ході слідчих дій за місцями проживання фігурантів виявили й вилучили декілька кілограмів речовини, схожої на канабіс, близько тисячі пігулок екстазі, амфетамін та кокаїн, а також 250 тисяч гривень. Окрім цього, вилучили також електронні ваги, упаковки для фасування, приладдя для куріння та для подрібнення конопель, мобільні телефони та банківські картки. Усі заборонені речовини направили на проведення відповідних експертиз».

Серед фігурантів – шість жителів Києва віком від 30 – 36 років, 31, 32 та 26 –річні мешканці АР Крим, міста Кропивницький та житель Полтавської області. Усіх затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розслідується кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури № 10 слідчі повідомили фігурантам про підозру у скоєнні злочину. Їм загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...