Оперативники затримали киянина, який влаштував стрілянину на Оболоні

Внаслідок інциденту ніхто не постраждав. Слідчі повідомили фігуранту про підозру, а суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від перехожих про звуки пострілів на вулиці Олександра Архіпенка. Оперативний черговий терміново направив на місце патрульних, слідчо-оперативну групу Оболонського управління поліції та співробітників карного розшуку для встановлення обставин події.

Возможно, это изображение (текст)

За вказаною адресою поліцейські зупинили схожого за описом чоловіка, який поводив себе агресивно. Під час поверхневого огляду у нього виявили предмет, схожий на пістолет та вісім набоїв до нього, які у подальшому вилучили та направили на відповідне експертне дослідження. Співробітники поліції встановили, що правопорушник здійснив три постріли у повітря та два у землю.

Зловмисника затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився 33-річний місцевий мешканець.

Слідчий Оболонського управління поліції за процесуального керівництва окружної прокуратури повідомив фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. Районний суд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...