Операція «Розшук»: поліцейські Київщини затримали 101 зловмисника, які переховувались від органів слідства

Державні спеціальні оперативно-профілактичні заходи «Розшук» тривали на території столичної області з 3 по 30 грудня. Мета поліцейського відпрацювання – невідворотність покарання за скоєні правопорушення та злочини.

Завдяки злагодженій плідній співпраці усіх структурних та територіальних підрозділів поліції затримано 101 особу, які є фігурантами кримінальних проваджень.

Картинки по запросу Операція «Розшук»

Затримані зловмисники, які вчинили навмисні вбивства, розбійні напади, грабежі, крадіжки, дорожньо-транспортні пригоди, незаконні заволодіння автомототранспорту. Встановлено місцезнаходження дезертира.

Так, працівники Бориспільського відділу поліції встановили місце перебування двох осіб, які розшукувались за скоєння вбивства.

Один з них – це 26-річний молодик. За скоєння вбивства він переховувався від поліції майже 2 роки.

Оперативники Управління карного розшуку поліції Київщини затримали 45-річного чоловіка, якого з жовтня цього року розшукувала поліція Іванківського району за скоєння вбивства.

Поліція Обухова затримала 33-річну жінку, яка з грудня 2017 року переховувалась від органів влади за скоєння розбійного нападу.

Під час поліцейської профілактичної операції затримано 32-річного іноземця, який з розшукувався Російською Федерацією. Одним із судів Київщини відносно зловмисника винесено ухвало про тримання його під вартою (екстрадиційний арешт), доки не вирішиться питання про його екстрадицію до Росії.

Загалом, за час проведення оперативно-профілактичних заходів «Розшук» розшукано та повернуто до домівок 165 людей, які вважались безвісти зниклими.

Відділ комунікації поліції Київської області

You may also like...