П’яний водій з дитиною в салоні втікав від патрульних, а потім підпалив авто (відео)

Нещодавно, під час патрулювання автодороги Київ-Харків-Довжанський інспектори виявили автомобіль Volkswagen Bora, який систематично порушував ПДР. Патрульні подали знак водію зупинитись, однак він проігнорував та додав швидкості.

Патрульні почали наздоганяти автомобіль та продовжували подавали вимогу про зупинку за допомогою світлозвукової сигналізації та гучномовця. Порушник же продовжував рух на великій швидкості та неодноразово створював аварійну ситуацію.

В ході переслідування інспектори намагались блокувати авто, але задля уникнення дорожньо-транспортної пригоди були вимушені в’їхати в велику кількість ям, внаслідок чого службовий автомобіль зазнав незначних пошкоджень, але не міг продовжувати руху. Проте інспекторів це не зупинило і вони продовжили переслідування пішки та викликали на підмогу ще один екіпаж патрульних.

Невдовзі патрульним вдалось наздогнати порушника і він виявився з ознаками сильного алкогольного сп’яніння. 32-річний чоловік чинив опір, висловлювався нецензурною лайкою,і навіть намагався втекти, внаслідок чого інспектори застосували кайданки. Пройти освідування чоловік відмовився. Єдиний хто підтримував патрульних — 4-річний хлопчик. Коли інспектори вирішили в нього поцікавитись чи правий водій, хлопчик відповів «Ні, він не правильно зробив, що втікав».

Патрульні приступили до оформлення адміністративних матеріалів, а їх водій отримав чимало: за ст.130 КУпАП (водіння в стані сп’яніння), ст.173 КУпАП (дрібне хуліганство), ст.185 КУпАП (злісна непокора законному розпорядженню), ч.4 ст.122 КУпАП ( перевищення допустимої швидкості, що спричинило аварійну ситуацію) та за ст.122-2 КУпАП (невиконання вимоги про зупинку). Але і на цьому порушник не зупинився. Він сів в своє авто, облив салон невідомою речовиною та підпалив. Реакція інспекторів була миттєвою. Вони відразу загасили полум’я вогнегасником та вкотре заспокоїли правопорушника.

Киев Оперативный за матеріалами Патрульної поліції Борисполя (с)

You may also like...