Патрульні затримали киянина, який кілька разів вдарив ножем квартиранта

Правопорушнику загрожує до восьми років позбавлення волі.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення про поранення чоловіка у квартирі на вулиці Каунаській. На місце події виїхали патрульні, лікарі та слідчо-оперативна група Дніпровського управління поліції.

За інформацією заступника начальника – начальника відділу кримінальної поліції Дніпровського управління поліції Олексія Маньковського, правоохоронці затримали 47-річного господаря помешкання:

«Під час розпивання алкоголю між власником та квартирантом виникла сварка, у ході якої господар схопив кухонний ніж і декілька разів вдарив ним опонента у груди та живіт».

45-річого потерпілого госпіталізовано до лікарні з проникаючими колото-різаними пораненнями. Правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. У квартирі затриманого слідчо-оперативна група виявили та вилучила речовий доказ – ніж, який направили на експертизу.

Слідчі Дніпровського управління поліції під процесуальним керівництвом місцевої прокуратури №4 повідомили фігуранту про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...