Печерський районний суд Києва фактично дозволив нападати на людей у підворіттях – головне вижити

Печерський районний суд Києва скасував підозру Івану Кузнецову, який був одним із нападників на екслідера одеського осередку «Правого сектору» Сергія Стерненка, загинув під час нападу.

Про це в Telegram написав сам Стерненко.

«Вчора суддя Печерського районного суду (В’ячеслав – ред.) Підпалий на прохання адвоката Портнова і за сприяння Авакова скасував підозру Івану Кузнецову, який за $1000 напав на мене біля мого дому», – написав Стерненко.

За словами Стерненка, 23 червня суддя Шевченківського районного суду Віталій Циктіч не дав дозвіл на затримання спільника Кузнецова Олександра Ісайкула, який 17 березня 2019 року втік з України.

Він також нагадав, що апеляція на його арешт буде 26 червня.

Нагадаємо, що Шевченківський районний суд Києва обрав запобіжний захід ексочільнику одеського «Правого сектору» Сергію Стерненку. Його відправили під домашній арешт за місцем прописки на 60 діб.Стерненко порвав ухвалу Шевченківського райсуду про свій домашній арешт. Цей жест він зробив перед прихильниками на сходах суду.

Він додав, що не зможе виконати рішення суду, оскільки за адресою його реєстрації, де суд призначив домашній арешт — військова частина прикордонників.

Пізніше голова Шевченківського районного суду Євген Мартинов вийшов до адвокатів та заявив, що вони можуть подати клопотання про уточнення адреси, за якою активіст відбуватиме домашній арешт.

Напередодні, під час акції на підтримку активіста під стінами суду, поліція вивезла до райвідділку затриманих учасників зібрання.

Пізніше за фактом застосування сили поліцейськими під час затримання п’ятьох людей, призначили службове розслідування.

Нагадаємо, що пізно ввечері 24 травня 2018 року під будинком Стерненка стався  напад на нього двох чоловіків  Олександра Ісайкула та Івана Кузнєцова. Останній помер від ножового поранення, якого зазнав від   Стерненка яких захищався від нападників.

You may also like...