Під час п’янки чоловік вирішив обікрасти знайомого, щоб той не чинив опору, схопив сокиру та вдарив його в шию

Під час розпиття спиртного чоловік вирішив обікрасти свого знайомого. Щоб той не чинив опору, зловмисник схопив сокиру та вдарив нею господаря будинку. Поліцейські викрили підозрюваного протягом доби. Досудове розслідування триває під процесуальним керівництвом Костянтинівської місцевої прокуратури.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби МВС.

До чергової частини відділення поліції надійшло повідомлення від медиків про те, що ними у приватному будинку було виявлено тіло чоловіка з рубленою раною шиї.

На місці події поліцейські встановили свідків та з’ясували обставини скоєння злочину. Правоохоронцям стало відомо, що того дня до потерпілого в гості прийшов знайомий розпити спиртні напої. Через декілька годин вживання алкоголю господар почав засинати. Гість вирішив обікрасти чоловіка, та щоб той не заважав, схопив сокиру та наніс потерпілому несумісні з життям тілесні ушкодження. Після цього підозрюваний забрав гроші, мобільний телефон та інше майно і втік з місця злочину.

Протягом доби поліцейські встановили особу та затримали зловмисника. Ним виявився раніше судимий 33-річний місцевий мешканець.

Під процесуальним керівництвом прокуратури правопорушнику обрано запобіжний захід – тримання під вартою.

Досудове розслідування триває за п.6, 13 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 4 ст.187 (розбій) Кримінального кодексу України. За що передбачено покарання — позбавлення волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічне позбавлення волі, з конфіскацією майна.

You may also like...