Під вартою опинився депутат однієї з міських рад Дніпропетровщини, який вимагав від підприємця 44 000 гривень неправомірної вигоди

За процесуального керівництва Новомосковської місцевої прокуратури працівниками Новомосковського ВП ГУНП в області та Управління стратегічних розслідувань викрито депутата однієї з міських рад області, який вимагав та одержав від підприємця неправомірну вигоду.

За даними слідства, депутат, що є очільником постійної комісії з питань земельних відносин та земельного кадастру, планування території, будівництва, архітектури, охорони пам’яток, історичного середовища та благоустрою міськради, вимагав від підприємця 44 000 гривень за позитивне вирішення питання щодо виділення останньому в оренду земельної ділянки.

Під час одержання вказаних грошей зловмисника було викрито правоохоронними органами. Наразі йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (одержання неправомірної вигоди службовою особою, поєднане з вимаганням) та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
Досудове розслідування триває.

Прес-служба прокуратури Дніпропетровської області

You may also like...