Поліцейські Харкова розкрили вбивство чоловіка в Основ’янському районі

На даний час зловмисник затриманий у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, з ним проводяться слідчі дії. Изменить дату и время

Інформація про виявлення тіла чоловіка з ознаками насильницької смерті на вулиці Вокзальній надійшло до поліції 11 лютого о 12:43.

На данном изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

На місці події поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 55-річний харків’янин. На тілі чоловіка була виявлена різана рана в області шиї.

На пошуки зловмисника був орієнтований весь особовий склад харківської поліції. Завдяки чітким та злагодженим діям поліцейські оперативно встановили місцезнаходження зловмисника та затримали його. 50-річний чоловік переховувався у родичів на території Основ’янського району.

На даний час поліцейські з’ясовують усі причини та обставини події.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років. Вирішується питання щодо повідомлення про підозру правопорушнику та обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Харківської області

 

You may also like...