Поліцейські Тячівщини затримали зловмисника, який викрав у жінки гроші та автомобіль

Вчора, 17 травня, до поліції звернулася схвильована жителька селища Буштино. Жінка розповіла, що повернувшись із дитиною з школи, побачила, що двері на її будинку відчинені. Пізніше помітила і зникнення свого автомобіля «ВАЗ 2110».

За викликом оперативно прибули місцеві поліцейські, які опрацювали місце події та детальніше поспілкувалися з потерпілою. З’ясувалося, що окрім автівки у жінки з сумки, яку вона залишила вдома, зникли і грошові кошти.

Возможно, это изображение (один или несколько человек, люди стоят и на открытом воздухе)

Поліцейські відразу розпочали пошуки зловмисника та орієнтували всі наряди поліції. В результаті вже менше ніж за годину співробіники групи швидкого реагування розкрили цей злочин – 37-річного зловмисника затримали разом з автомобілем заявниці.

З’ясувалося, що чоловік спочатку незаконно проник до будинку потерпілої, викрав з сумочки грошові кошти та ключі від автомобіля, після чого поїхав на транспортному засобі у невідомому напрямку. Дорогою чоловік, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп’яніння, пошкодив викрадений автомобіль в’їхавши в огорожу.

Зараз раніше судимого за майнові злочини фігуранта поміщено до ізолятора тимчасового тримання, транспортний засіб та викрадені грошові кошти вилучено та найближчим часом буде повернуто потерпілій.

Слідчі поліції відкрили два кримінальні провадження: за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка з проникненням) та ч. 2 ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування у справі триває.

Поліція Закарпатської області

You may also like...