Поліцейські за лічені години затримали киянина за замах на вбивство

Потерпілий отримав кілька ножових поранень у спину за зроблене зауваження. Чоловіка госпіталізували, наразі його стан стабільний. Нападника, котрий намагався втекти, поліцейські оперативно затримали.

Інцидент трапився в Оболонському районі столиці в обідній час. Компанія чоловіків у дворі житлового будинку розпивала спиртні напої. До них підійшов місцевий житель та попросив не смітити і поводитися пристойно. Між ними виник словесний конфлікт, під час якого один із відпочиваючих на деякий час відійшов. Згодом він повернувся із ножем і кілька разів вдарив ним потерпілого у спину.

На изображении может находиться: один или несколько человек и люди стоят

Свідки події відразу викликали поліцію та лікарів. 56-річного пораненого киянина госпіталізували. Наразі його життю та здоров’ю нічого не загрожує.

«Після скоєного зловмисник втік, але оперативники Оболонського управління поліції вже швидко вийшли на слід нападника та затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Відомо, що фігурант – 54-річний киянин, який раніше вже мав проблеми із законом. Знаряддя злочину – ніж – вилучили та разом із іншими речовими доказами направили на експертизу», – розповів начальник Оболонського управління поліції Віталій Биков.

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст.15, ч. 1 ст. 115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до 15-ти років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...