Поліцейські затримали хулігана, який з вікна будинку обстріляв авто (відео)

18 травня на спецлінію поліції  102 вночі надійшло повідомлення, що  з багатоповерхового будинку по вулиці Покришкіна у м. Вінниці відбувається стрільба зі зброї.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, повідомив про злочин поліцію   місцевий мешканець. Коли чоловік сів у запаркований біля будинку автомобіль  та намагався від’їхати – по  машині хтось почав стріляти.  Від пострілів розсипалося  бокове скло в автомобілі. Сам чоловік не постраждав.

Під час огляду пошкодженого автомобіля поліцейські з’ясували, що ймовірно стріляли з пневматичної зброї.

Поліцейські встановили  квартиру на 10 поверсі будинку, з якої здійснювалися постріли, з’ясували її власників та особу зловмисника, який там перебував.

20-річний вінничанин раніше не мав проблем з законом. Начальник ГУНП Юрій Педос прибув на місце події та  через двері намагався  переконати хлопця відчинити квартиру та видати зброю, однак він на контакт не йшов.
В результаті до помешкання вдалося зайти разом з родичами хлопця. Він спочатку відмовлявся від надання будь-яких пояснень, але згодом видав пістолет.

Зброю вилучено та направлено на експертизу.

Лівобережним відділенням поліції розпочато кримінальне провадження за ч.4 ст. 296 КК України (хуліганство). Таке правопорушення карається ув’язненням терміном від трьох до семи років.

Зловмисника затримано в процесуальному порядку згідно ст.208 КПК України. Триває слідство.

Відділ комунікації поліції Вінницької області

You may also like...