Поліцейські затримали мародера, який обікрав квартиру військовослужбовця, поки той боронив країну

Підібравши ключ, фігурант потрапив в оселю та поцупив звідти електричну дриль та приладдя для ремонту. Правоохоронці вилучили викрадене майно та незабаром повернуть власнику. За крадіжку, скоєну в умовах воєннного стану, чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

До столичної поліції звернувся військовослужбовець Збройних Сил України, який після ротації повернувся до дому та виявив, що обікрали його квартиру. Слідчо-оперативна група задокументувала злочин, а співробітники кримінальної поліції розпочали заходи із встановлення зловмисників.

Возможно, это изображение 1 человек и текст «185 нацональна нальна полция»

Згодом оперативники викрили у здійсненні правопорушення 35-річного киянина, який вже підозрюється у вчинення аналогічного злочину на території Подільського району. Фігурант не встиг реалізувати викрадене майно, тож слідчі його вилучили у якості речових доказів та після проведення усіх необхідних слідчих дій повернуть власнику.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану. За процесуального погодження окружної прокуратури поліцейські готують зловмиснику повідомлення про підозру. Санкція статті передбачає від п’яти до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...