Поліцейські затримали уродженця Сумщини за смертельне поранення киянина

Зловмисник під час розпиття спиртних напоїв вдарив товариша ножем, а коли зрозумів, що він помер, виніс тіло на східці підвалу. Підозрюваним виявився уродженець Сумщини.

Подія трапилася 19 січня 2019 року в Дніпровському районі столиці. До чергової частини надійшло повідомлення про те, що на вулиці Райдужній лежить чоловік із ознаками насильницької смерті.

Начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін розповів, що на місці події працівники карного розшуку встановили, що тіло потерпілого перенесли і залишили під підвалом будинку:

«На розшук зловмисника ми задіяли весь особовий склад управління. Переглянувши записи з камер відеоспостереження та поспілкувавшись із місцевими мешканцями, ми встановили особу підозрюваного. Ним виявився 42-річний уродженець Сумщини, який нещодавно приїхав із Республіки Білорусь та проживав у майстерні з ремонту взуття», – повідомив Олександр Кузьмін.

Оперативники затримали зловмисника за місцем мешкання. За його словами, напередодні у майстерні він із товаришем розпивав спиртні напої. Згодом між ними виник конфлікт через гроші. У результаті чоловік схопив ніж для ремонту взуття та вдарив опонента у груди. Після цього товариші випили ще по чарці та лягли спати. Прокинувшись, зловмисник виявив друга мертвим, тому вирішив перенести тіло до сусіднього будинку.

«Кримінальне провадження розслідується за частиною другою статті 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину та вирішується питання щодо обрання міри запобіжного заходу. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі», – додав полковник поліції.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...