Поліцейські затримали жителя Білозерського району Херсонщини, який вбив кривдника своєї дружини

Подія сталася в одному з сіл Білозерського району. У відділення поліції звернулася жінка і повідомила, що у неї в будинку вбили гостя.

На місці події поліцейські з’ясували, що ввечері в гості до заявниці прийшли два товариша та подружжя односельців. Компанія вживала алкогольні напої. Під час застілля один з товаришів почав ображати жінку гостя, це йому не сподобалось, чоловік схопив ніж та наніс декілька ударів у шию та живіт кривднику.  Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер, а чоловік втік.

нож

Оперативники з’ясували, що до злочину причетний 34-річний раніше судимий місцевий житель. Працівники поліції опитали найближчих сусідів підозрюваного і встановили, що востаннє його  бачили біля будинку одного з односельців. Під час розшукових заходів чоловіка затримали через годину. Він зізнався у скоєному злочині.

Як розповіла заступник начальника Білозерського відділення поліції Тетяна Кобзар, чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Вирішується питання про обрання зловмиснику міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Херсонської області

You may also like...