Поліцейський столичного метро затримав крадія

Зловмисник підійшов до автівки, скористався неуважністю водія та пасажирів, відкрив дверцята й забрав гаманець. Правопорушника затримали біля входу до станції метро «Площа Льва Толстого». За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Інцидент трапився у центрі столиці. Співробітник поліції управління поліції в метрополітені, який ніс службу по охороні публічного порядку на станції метро «Площа Льва Толстого», затримав ймовірного підозрюваного у скоєнні злочину. Отож, на місце викликав слідчо-оперативну групу задля документування правопорушення.

Возможно, это изображение (текст)

Як розповів начальник управління поліції в метрополітені Михайло Ніконов, правоохоронці опитали заявника та вилучили записи з камер відеонагляду:

«Ми з’ясували, що зловмисник побачив, як біля незачиненої автівки стоять люди та скористався їх неуважністю. Він підійшов з іншої сторони авто, відкрив двердцята та забрав гаманець. Коли намагався втекти з місця скоєння злочину, його затримали поліцейські в підземному переході до станції метрополітену «Площа Льва Толстого».

Крадія затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – іноземець, 1982 року народження. Наразі правоохоронці перевіряють його законність перебування на території України.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 15 ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Слідчі повідомили йому про підозру у скоєнні злочину та суд обере запобіжний захід. За скоєний злочин йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...