Поліція Київщини затримала нетверезого водія, який на узбіччі збив дитину на велосипеді (фото)

Порушника затримано в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Потерпіла дитина наразі перебуває в реанімації у важкому стані.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора у с. Ковалівка Васильківського району. Водій мікроавтобуса раптово виїхав на узбіччя дороги, де здійснив наїзд на 13-річну велосипедистку. Дівчина їхала разом із сестрою, яка не постраждала.

Поліція затримала 33-річного водія на місці події. Під час освідування на стан алкогольного сп’яніння – алкотестер зафіксував 2,7 проміле.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Крім того, вчора у смт. Згурівка водій ВАЗ-2106 збив 5-річного хлопця, коли той перебігав по «зебрі». Потерпілу дитину госпіталізували до лікарні з переломом ноги.

Поліція Київщини вкотре наголошує на необхідності неухильного дотримання правил, усіма учасниками дорожнього руху!

Киев Оперативный

You may also like...