Поліція підозрює посадовця у незаконному відчуженні землі, розташованої в історичному ареалі Ужгорода

Поліцейські Закарпаття викрили на земельній афері посадовця одного з відділів земельних ресурсів.

Під час досудового розслідування слідчі Головного управління поліції Закарпаття спільно зі співробітниками сектору захисту інтересів суспільства та держави з’ясували, що 42-річний чиновник, виконуючи обов’язки керівника відділу земельних ресурсів, умисно погодив ряд офіційних документів та висновків, внаслідок чого в подальшому треті особи незаконно отримали у власність землю.

Возможно, это изображение (небо и улица)

Таким чином земля рекреаційного призначення, яка належить до зони зелених насаджень загального користування та за функціональним використанням обліковується як частина скверу площею 0, 17 га, розташованого по вулиці Гойди в м. Ужгород, вибула із комунальної власності громади м. Ужгород.

Возможно, это изображение (дерево, на открытом воздухе и текст)

Слідчі Головного управління поліції Закарпаття, за процесуального керівництва прокуратури області, зібрали достатньо доказів та повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочинів передбачених ч. 2 ст. 364 КК України (Зловживання владою або службовим становищем) та ч. 2 ст. 366 КК України (Службове підроблення).

Наразі досудове розслідування у кримінальному провадженні триває. Встановлюються особи, які можуть бути причетні до вказаного злочину.

Поліція Закарпатської області

You may also like...