Поліція розшукує осіб, які скоїли розбійний напад у Голосіївському районі столиці

Троє невідомих у масках, погрожуючи ножем, відібрали у чоловіка сумку з грошима. Після скоєного нападники втекли на автомобілі.

До поліції звернувся чоловік та повідомив про те, що на вулиці Ломоносова невідомі під погрозою ножа відібрали у нього сумку з грошима. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи Головного та районного управлінь поліції і патрульні поліцейські.

Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин розповів, що заявник разом зі знайомою сидів у автомобілі, до нього підбігло троє невідомих і прокололи переднє колесо. Далі нападники пригрозили потерпілому ножем, відібрали сумку з грошима, а після втекли з місця події на іномарці:

«Наразі введена спеціальна поліцейська операція для встановлення місцезнаходження осіб, причетних до злочину, та їх затримання. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за частиною другою статті 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...