Поліція розшукує трьох зловмисників, які нанесли тілесні ушкодження киянину (фото)

Потерпілого від нападу госпіталізували до лікарні. Троє правопорушників з місця події втекли.

Подія трапилася влітку минулого року на Лісовому проспекті у Деснянському районі столиці.

Потерпілий виходив з аптеки, як на нього напали троє невідомих та почали бити. Коли чоловік втратив свідомість, правопорушники втекли. Свідки події негайно викликали швидку та поліцію. 35-річного киянина госпіталізували із численними травмами голови і тіла.

«Чоловік займається продажем та ремонтом побутової техніки. Напад на заявника ми пов’язуємо саме з його професійною діяльністю. Нами проведені першочергові оперативно-розшукові заходи та слідчі дії: оглянуте місце події, опитані свідки вилучено та опрацювано відео із камер спостереження», – розповів заступник начальника відділу кримінальної поліції Деснянського управління поліції Максим Козак.

За фактом нанесення тілесних ушкоджень триває досудове розслідування за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви впізнали чоловіків, зображених на фото, просимо повідомити інформацію на 102 або за телефонами: 044-515–87–83, 067-650-69-22. Анонімність гарантуємо!

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...