Поліція розслідує вбивство жінки з корисливих мотивів на Берегівщині

Працівники поліції Закарпаття встановлюють обставини вбивства жінки у селі Бакош Берегівського району. За фактом злочину розпочате досудове розслідування

Сьогодні, 2 грудня, вранці до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Бакош Берегівського району чоловік виявив мертвою свою дружину.
Слідчі, що прибули за викликом, з’ясували, що 49-річний господар оселі, повернувшись додому з роботи, знайшов мертвою свою 48-річну дружину. На тілі жінки правоохоронці виявили ознаки насильницької смерті. Крім того, з’ясовано, що у будинку порушена обстановка, тобто злочин, найімовірніше, було скоєно з корисливих мотивів.

За даним фактом слідчі Берегівського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за п.6 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України, тобто умисне вбивство, скоєне з корисливих мотивів.

На місце злочину виїхало керівництво ГУНП в Закарпатській області, слідчі відділу з розслідування злочинів, скоєних проти життя та здоров’я особи та криміналістична лабораторія обласного управління поліції.

Правоохоронці провадять слідчі дії з метою встановлення обставин скоєння злочину та затримання імовірних вбивць жінки.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...