Поліція столичного метрополітену затримала чоловіка за грабіж у торговому центрі

Зловмисник вхопив із прилавку магазину мобільний телефон і спустився у підземку. Поліцейський, який ніс службу на станції метро «Либідська», маючи орієнтування, помітив схожого чоловіка та наздогнав його. При огляді у нього вилучили викрадену річ і телескопічну палицю.

Подія трапилася на вулиці Антоновича Голосіївського району столиці. Перебуваючи у приміщенні торгового центру, зловмисник зайшов у магазин електронної техніки та вирішив вкрасти цінні речі.

Як розповів начальник управління поліції метрополітену Михайло Ніконов, чоловік спочатку розглядав на прилавках мобільні телефони, а потім схопив смартфон і вибіг з магазину. Співробітники закладу відразу зателефонували до поліції та описали зовнішність грабіжника:

«Отримавши інформацію щодо пограбування, поліцейський, який ніс службу на станції метро «Либідська», почав ретельно відпрацьовувати прилеглу територію. Через кілька хвилин він помітив схожого за прикметами чоловіка, який забіг до підземки. Правоохоронець наздогнав його та під час поверхневого огляду виявив вкрадений телефон і телескопічну палицю».

Встановлено, що правопорушник – це 45-річний місцевий мешканець, якого раніше поліцейські затримували у Дарницькому районі за вчинення квартирної крадіжки.

За даним фактом слідчим відділом управління поліції в метрополітені розпочато кримінальні провадження за ст. 186 (Грабіж) та ч. 2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання щодо обрання йому міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...