Поліція Закарпаття підозрює волинянина у розбещенні неповнолітньої дівчини

В суботу, 13 березня, до поліції звернулася жителька Волинської області, яка повідомила про злочин вчинений щодо її доньки. Жінка розповіла, що її 14-річна дочка поїхала на спортивні змагання до Ужгорода, а за кілька днів в телефонному режимі розповіла про чіпляння тренера.

Співробітники Ужгородського районного управління поліції разом з патрульними поліцейськими одразу виїхали в готель, який заявниця вказала в повідомленні. Вони з’ясували, що потерпіла проживала у номері ще з трьома дівчатами. Всі вони розповіли, що того дня в кімнату зайшов тренер, побачив дівчинку в халаті та став чіплятися до неї. За словами свідків, на їхні крики він не реагував.

Тоді поліцейські затримали чоловіка в порядку ст. 208 КПК України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі вже повідомили йому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 156 Кримінального кодексу України, тобто вчинення розпусних дій щодо особи, яка не досягла шістнадцятирічного віку.

Окрім цього слідчі звернулися до суду з клопотанням про обрання підозрюваному на період досудового розслідування запобіжного заходу.

Сьогодні слідчий суддя розглянув клопотання та обрав щодо підозрюваного запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.
Відповідно до санкції інкримінованої статті зловмиснику загрожує до 5 років позбавлення волі.

Слідство у справі триває.

Поліція Закарпатської області

You may also like...