Поліція затримала львів’янина за жорстоке побиття 18-річного хлопця

Хлопця доставили у лікарню з переломами ребер та забійною раною голови

Поліція затримала 27-річного львів’янина, що кілька днів тому жорстоко побив 18-річного хлопця на вул. Гетьмана Мазепи у Львові. Хлопця доставили у лікарню з переломами ребер, забійною раною голови та іншими тілесними ушкодженнями.

Як повідомляє Нацполіція Львівщини, 1 травня у поліцію надійшло повідомлення від медиків однієї з львівських лікарень про пацієнта, доставленого вночі з переломами ребер, забійною раною голови та іншими тілесними ушкодженнями.

Правоохоронці встановили особу пацієнта – ним виявився 18-річний житель міста Дубляни. Також поліцейські встановили, що поранення він отримав під час конфлікту з невідомим чоловіком, що стався вночі на вул. Гетьмана Мазепи у Львові.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) ККУ. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Під час досудового розслідування поліцейські встановили, що до скоєння злочину причетний 27-річний львів’янин – слідчі вже повідомили йому про підозру. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід. // zaxid.net

You may also like...