Поліція затримала озброєних «тітушок», які намагалася захопити приватну компанію в Оболонському районі столиці

Невідомі у балаклавах увірвались до приміщення, заблокували виходи та відмовлялися залишати будівлю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Близько 2-ї години на спецлінію 102 надійшло повідомлення про те, що група чоловіків виламали вікно на першому поверсі та захопили приміщення на проспекті Героїв Сталінграду, яке належить двом приватним компаніям. На вказану адресу одразу виїхали екіпажі патрульної поліції, слідчо-оперативна група територіального управління поліції та спецпризначенці КОРДу.

Нет описания фото.

Як розповів начальник Оболонського управління поліції Євген Худяков, поліцейські затримали 15 чоловіків для встановлення їх анкетних даних:

«На адресі ми виявили та вилучили у них зброю, газові балончики та ножі, які направили на експертизу. Окрім того, вилучили документи, які чоловіки надали нам у якості підтвердження права на власність приміщень, для встановлення їх достовірності та законності».

Нет описания фото.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 206-2 (Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації). Санкція статті передбачає до п’яти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...