Посадовця квартирно-експлуатаційного управління судитимуть за шахрайське отримання квартири площею 107 кв. м

До суду скеровано обвинувальний акт відносно колишнього начальника Південно-Східного територіального квартирно-експлуатаційного управління. Експосадовець обвинувачується у шахрайстві, використанні підроблених документів та у підбурюванні до службового підроблення (ч. 4 ст. 190, ч. 4 ст. 358, ч. 4 ст. 27 і ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України).

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Миколаєві.

Шахрайське отримання квартири площею 107 квадратних метрів - посадовець квартирно-експлуатаційного управління постане перед судом

Досудовим розслідуванням встановлено, що екс-посадовець підбурив службову особу внести до офіційних документів завідомо неправдиві відомості та надав їх до Головного квартирно-експлуатаційного управління Міністерства оборони України задля отримання службового житла. В результаті чого, обвинувачений незаконно отримав квартиру у місті Одесі, попри те що, ще у 2011 році реалізував право на отримання службового житла.

Загальна площа незаконно отриманої квартири складає 107 кв м, а її ринкова вартість на момент вчинення злочину становила 2 463 200 гривень.

Процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні здійснювала військова прокуратура Одеського гарнізону Південного регіону України.

У разі доведення вини, обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 12 років з конфіскацією майна.

ДБР

 

 

 

You may also like...