Повідомлено про підозру харків’янину, який тяжко поранив ножем відвідувача столичного кафе

Після скоєного зловмисник втік та більше тижня переховувався від правоохоронців. Тепер йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

До Подільського управління поліції надійшло повідомлення про те, що біля кафе на вулиці Наталі Ужвій сталася бійка, внаслідок якої один із учасників отримав ножові поранення. За вказаною адресою виїжджали слідчо-оперативна група, екіпажі патрульної поліції та лікарі.

На изображении может находиться: один или несколько человек

На місці події правоохоронці з’ясували, що між відвідувачами кафе виник конфлікт, у ході якого один із них ударив іншого ножем у живіт, після чого втік. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали зловмисника. Ним виявився раніше не судимий 28-річний уродженець Харківщини, який приїхав до Києва на заробітки. При цьому, аби уникнути відповідальності за скоєний злочин, він більше тижня ночував у різних місцях.

Фігуранту оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави у розмірі 42 000 гривень. Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...