Повідомлено про підозру мотоциклісту, який травмував поліцейського при виконанні службових обов’язків

За погодженням Київської місцевої прокуратури № 2 слідчим відділом Дарницького УП ГУНП у місті Києві повідомлено про підозру 29–річному мешканцю Києва за фактом умисного нанесення тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків.

Інцидент трапився 10.05.2020 у Дарницькому районі міста Києва. Екіпаж патрульної поліції звернув увагу на водія мотоцикла, який рухався без шолому, з порушенням правил дорожнього руху. Зупинившись біля магазину на вулиці Центральній, мотоцикліст побачив правоохоронців та вирішив втекти.

Сьогодні, близько другої години ночі, на вулиці Центральній, правоохоронцями було подано сигнал про зупинку бухому водію

Поліцейські намагалися завадити втечі правопорушника, однак водій продовжив рух, здійснив наїзд на одного з правоохоронців та протягнув його транспортним засобом по дорозі, поки не втратив рівновагу. Надалі водій знову спробував втекти, однак був затриманий колегою постраждалого.

Внаслідок інциденту правоохоронець отримав тілесні ушкодження у вигляді перелому лівого надколінника зі зміщенням уламків, осаднення лівого колінного суглобу та ліктьового суглобу.

Наразі 29-річному правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 345 КК України. Дарницьким районним судом міста Києва задоволено клопотання прокурора про застосування до підозрюваного запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

За вчинене чоловіку загрожує до 5 років позбавлення волі.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...