Повідомлено про підозру особам, які підозрюються у вчиненні розбійного нападу на родину фермера

Кагарлицькою місцевою прокуратурою здійснюється процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні за фактом вчинення розбійного нападу.

Досудовим розслідуванням встановлено, що п’ять осіб, чотири із яких іноземні громадяни, у жовтні поточного року здійснили розбійний напад за попередньою змовою групою осіб із застосуванням насильства на родину фермера.

Дії осіб кваліфіковано за ч. 3 ст. 187 КК України, тобто напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства (розбій) поєднаний з проникненням у житло.

За належного процесуального керівництва прокурорів Кагарлицької місцевої прокуратури судом чотирьом підозрюваним обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою та одному – у виді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні триває.

У разі доведення вини у вчиненні злочину особам загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк до 12 років із конфіскацією майна.

Прокуратура Київської області

You may also like...