Повідомлено про підозру уродженцю Сумщини, який збував канабіс на території столиці

Зловмисник розфасовував наркотики та шляхом закладок залишав своїм потенційним клієнтам. Наразі слідчі довели причетність чоловіка до 20 епізодів збуту заборонених речовин. Наркоділку загрожує до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Нагадаємо, що восени минулого року співробітники Солом’янського управління поліції задокументували злочинну діяльність мешканця Сумщини, який через Телеграм-канал пропонував громадянам придбати наркотики та в подальшому збував шляхом закладок. Тоді поліцейські виявили у порушника розфасовані наркотичні засоби, а також мобільний телефон на який чоловік фотографував місцезнаходження «товару» та надсилав своїм «клієнтам».

Возможно, это изображение (2 человека и на открытом воздухе)

Фігуранта правоохоронці затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та відпрацьовуючи отриману інформацію, знайшли на зазначених локаціях згортки із невідомою речовиною, які направили на проведення експертизи. За результатами експертних досліджень, у вилучених пакетиках знаходились наркотичні засоби – канабіс.

Наразі за погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчим Солом’янського управління поліції повідомлено правопорушнику про підозру у скоєнні 20 епізодів злочину, передбаченому ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до десяти років ув’язнення з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...